Nieuw magazine voor thuiszorgcliënten

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

We hebben de afgelopen maanden de nieuwsbrief ‘Thuisfront’ (nieuwsbrief voor cliënten uit de thuiszorg in Lelystad en Almere) een nieuw jasje gegeven, vol met verhalen, tips, vragen & antwoorden gericht op langer en zelfstandig thuis wonen. Het resultaat is een prachtig magazine, Thuis bij Woonzorg Flevoland. 

De nieuwe opzet is tot stand gekomen naar aanleiding van de enquête die de cliënten van ons hebben ontvangen bij de editie juli 2018. We hebben vele reacties mogen ontvangen. Het doet ons goed om te zien dat we zoveel betrokken cliënten/lezers hebben. Hier en daar klonk ook een kritische noot en dat mag. We hebben ons best gedaan zoveel mogelijk van alle wensen mee te nemen. Wat hebben we allemaal veranderd om voor de cliënt het lezen makkelijker te maken en de onderwerpen beter af te stemmen op de behoeften van de cliënt en lezer? We hebben gekozen voor een handzamer formaat, zodat je makkelijker door de onderwerpen heen kunt bladeren. De pagina’s zijn ruimer van opzet en de letters beter leesbaar, voor optimaal leesplezier.

Een aantal onderwerpen, gaan elke editie terugkomen; dementie, thuis wonen met zorg en hulpmiddelen/zorgtechnologie. Soms in de vorm van een interview, soms in de vorm van vragen en antwoorden.

Veel leesplezier: Thuis bij Woonzorg Flevoland-magazine.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering