Over Woonzorg Flevoland

Woonzorg Flevoland is een organisatie met een breed aanbod aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Wij bieden dit in onze moderne woonzorglocaties en via onze thuiszorg. Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. En zijn respectvol en flexibel als het gaat om de wensen van onze klanten; wij gaan daarbij uit van mogelijkheden!

Voor wie?

Onze zorg en diensten zijn erop gericht om ouderen en mensen met een lichamelijke en psychogeriatrische (bijv. dementie) zorgvraag de ondersteuning én zorg te bieden die zij nodig hebben. Ook verlenen wij thuiszorg aan mensen, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen met onze zorg en ondersteuning.

Goede zorg vinden wij vanzelfsprekend

Goede zorg vinden wij vanzelfsprekend. Het meest belangrijke vinden wij dat onze klanten zich thuis én gerespecteerd voelen. Wij vinden het een uitdaging om onze zorg en diensten nog beter te maken en af te stemmen op de wensen van onze klanten. Wij denken in mogelijkheden en zijn creatief als het gaat om het beantwoorden van hun vragen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën. Naast onze medewerkers hebben mantelzorgers én vrijwilligers een belangrijke plaats in onze dienstverlening. Zij weten als geen ander wat de wensen en verlangens van hun naasten zijn. Daar leren wij graag van!

Historie

Woonzorg Flevoland is ontstaan door de oprichting van de verzorgingshuizen De Ankerplaats (1981) en De Uiterton (1985) door de gemeente Lelystad. In 1998 zijn deze gefuseerd tot de Stichting Woonzorgcentra Flevoland. In 2013 hebben wij onze naam aangepast in Woonzorg Flevoland.

ANBI

Woonzorg Flevoland is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Fiscaal nummer Woonzorg Flevoland 805708182, fiscaal nummer Woonzorg Flevoland Huishoudelijke Ondersteuning 856312460. Beloningsbeleid bestuur conform WNT2 en beloningsbeleid medewerkers volgens CAO VVT.

Contact met Woonzorg Flevoland

Heeft u vragen over de zorg of over Woonzorg Flevoland? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-229173, per mail via info@woonzorgflevoland.nl of via het contactformulier op onze website.

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering