Kwaliteit Woonzorg Flevoland

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Kwaliteit Woonzorg Flevoland

Wij vinden de kwaliteit van onze zorg belangrijk. Het bieden van veilige en verantwoorde zorg en dienstverlening is dan ook het uitgangspunt van ons werk. Daarnaast streven we naar tevreden klanten, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers.

Kwaliteit van zorg

Wij werken met een kwaliteitssysteem waarmee wij de kwaliteit van onze zorg continu blijven verbeteren en vastleggen. Door de hoge kwaliteit van onze zorg, hebben wij het Gouden PREZO Keurmerk behaald.

Verbetermeters

Eind 2017 zijn wij gestart met een nieuwe en uitgebreide manier van ervaringen meten van onze cliënten, medewerkers en vrijwilligers binnen onze woonzorglocaties  middels de zogeheten 360 graden meting ( dit zijn digitale vragenlijsten). Hierna gaan we aan de slag met kort cyclisch verbeteren met behulp van de PPP app. Samen noemen we dit de Verbetermeters.

ZorgkaartNederland

De grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen over zorg delen met elkaar is ZorgkaartNederland. De website van ZorgkaartNederland biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste bij u past.

ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren zo ook de zorg van Woonzorg Flevoland . Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een instrument waarmee ze zien wat volgens cliënten goed gaat en wat beter kan.

Wij zijn blij met uw waardering! Klik op de onderstaande afbeelding om de waarderingen te lezen of om een waardering te geven.

Zorgkaart Nederland Woonzorg Flevoland

Kwaliteitskader

Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg beschrijft wat cliënten en hun naasten mogen verwachten van verpleeghuiszorg. Lees de Publieksversie Kwaliteitskader verpleeghuiszorg hier.

Documenten t.b.v. het Kwaliteitskader:
Vernet 2018
Woonzorg Flevoland in cijfers 2018
Overige cijfers Woonzorg Flevoland 2018
Kwaliteitsjaarverslag Woonzorg Flevoland 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8