Goede zorg, welzijn en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar uw zorgervaring bij ons zo prettig mogelijk te maken. Daarom is uw stem en mening belangrijk. Wij luisteren naar uw ervaring en gaan graag met u in gesprek wanneer de situatie erom vraagt.  

Tevreden? Fijn om te horen!

Wij horen graag wanneer u tevreden bent over de zorg die u ontvangt. Goede ervaringen zijn een kroon op onze zorg- en dienstverlening. U kunt uw beoordeling over Woonzorg Flevoland doorgeven via www.zorgkaartnederland.nl

Onvrede of een klacht? Laat het ons weten!

Het kan voorkomen dat u minder tevreden bent over de zorg of ondersteuning die u krijgt, of over het contact met een zorgmedewerker. Dat vinden wij vervelend. Blijf er niet meer rondlopen, maar laat ons weten waar u mee zit. Het is belangrijk om samen in gesprek te gaan over uw ervaring. Dit stelt ons in staat om uw situatie én onszelf te verbeteren waar nodig.

Wij adviseren dat wat u dwars zit eerst te bespreken met uw zorgverlener. Vaak helpt het om met hem of haar te praten over de situatie. De praktijk heeft uitgewezen dat een goed gesprek kan leiden tot herstel van vertrouwen.

Klachtenfunctionaris 

Heeft u toch behoefte uw situatie met onze klachtenfunctionaris te bespreken, dan kan dat telefonisch of in een persoonlijk gesprek. De klachtenfunctionaris van Woonzorg Flevoland heeft geheimhoudingsplicht en biedt een luisterend oor wanneer u er met de betrokken zorgmedewerker(s) niet uitkomt. Bemiddeling kan helpen bij het vinden van een oplossing en het voortzetten van prettig contact tussen u en de betrokkene(n).

Subsidie voor geestelijke verzorging

Heeft u (of uw naaste) behoefte aan mentale ondersteuning van een geestelijk verzorger? Hiervoor kan subsidie aangevraagd worden via het Centrum voor Levensvragen Flevoland.

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering