Woonzorg Flevoland kennisfonds

Regelmatig organiseren wij voor collega-instellingen en netwerkpartners workshops, presentaties of werkbezoeken. Of krijgen wij verzoeken voor het toesturen van werkdocumenten. Dat doen wij graag, we vinden dat we een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben om onze kennis te delen met anderen.

Vrijwillige bijdrage kennisfonds van Woonzorg Flevoland

Voor de tijd die wij besteden aan het organiseren en/of uitvoeren van een workshop, symposium of werkbezoek of het toesturen van werkdocumenten, vragen wij een vrijwillige bijdrage voor ons Kennisfonds. Uit het Kennisfonds betalen wij activiteiten met als doel kennisdeling door Woonzorg Flevoland.

Als u een workshop, presentatie, symposium of werkbezoek heeft bijgewoond of u heeft werkdocumenten opgevraagd, ontvangt u een mail waarin u op de mogelijkheid wordt gewezen om, achteraf, een vrijwillige bijdrage te doen.

U kunt uw bijdrage storten op rekening NL08RABO0300651120 t.n.v. Stichting Woonzorgcentra Flevoland o.v.v. ‘Kennisfonds WZF’. Woonzorg Flevoland heeft de ANBI status waardoor bijdragen voor de belasting aftrekbaar zijn.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering