Reportage drieluik Getijde bij Omroep Flevoland

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Op 8 december jl. werd Getijde officieel geopend. Omroep Flevoland maakte een drieluik over deze nieuwe zorgafdeling met als doel de inwoners van Flevoland te informeren over welke zorg er geboden wordt en waarom dit zo belangrijk is voor de toekomst. Bekijk de afleveringen hier (terug). 

Een fijne plek waar kwetsbare ouderen en chronisch zieken de beste mogelijke zorg krijgen, snel een diagnose wordt gesteld en samen wordt toegewerkt aan de terugkeer naar huis met eventueel ondersteunende zorg. Dat is waar Getijde, tijdelijk verblijf Flevoland voor staat. Het is een unieke samenwerking tussen woonzorgorganisaties Coloriet en Woonzorg Flevoland en ziekenhuis St Jansdal. Het tijdelijk verblijf is gevestigd op de tweede verdieping van ziekenhuis St Jansdal in Lelystad.

Reportages bekijken

Op dinsdag 27 december, woensdag 28 december en donderdag 29 december zijn er afleveringen te zien in de nieuwsuitzendingen van 17.00 uur waarin verschillende betrokkenen vertellen over Getijde. In het drieluik komen cliënten aan het woord over hun ervaringen en een van de mantelzorgers vertelt dat hij in Assen woont en blij is dat hij ook ’s nachts bij zijn vader kan zijn. Voor de reportage zijn ook specialist ouderengeneeskunde Marco Loffredo, huisarts Ruth Veenvliet en spoedpoli arts van St Jansdal Charlotte Blase geïnterviewd. Zij vertellen waarom Getijde belangrijk is voor mensen met een complexe zorgvraag en kwetsbare gezondheid.

Bekijk hieronder de drieluik van Omroep Flevoland:

Reportage dinsdag 27 december 2022

Reportage woensdag 28 december 2022

Reportage donderdag 29 december 2022

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering