Ruim 1.500 kaarten verzameld, nog 1.000 te gaan!

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Ruim 1.500 kaarten verzameld, nog 1.000 te gaan!

Woonzorg Flevoland en Challenge Up slaan de handen wederom ineen om in deze moeilijke tijd alle bewoners en cliënten van Woonzorg Flevoland een hart onder de riem te steken. Dit doen we door ruim 2.500 handgeschreven kaarten te verzamelen. We zijn al over de helft, maar er moeten nog ongeveer 1.000 kaarten geschreven worden. Hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Help jij mee?

De kaarten worden door Challenge Up bij je thuis gebracht en later weer opgehaald. Om de deze reden hanteren wij een aantal van minimaal 25 kaarten. Wij doen vooral een oproep aan jongeren om mee te doen (we waarderen overigens alle aangeboden hulp)! Enthousiast? Vul dan het onderstaande formulier in.

Jongeren en Challenge Up

Challenge Up is een project vanuit Welzijn Lelystad om jongeren uit te dagen iets voor een ander te doen. Het is hierbij belangrijk dat jongeren doen wat ze leuk vinden, nieuwe dingen leren en hun skills ontwikkelen. Het mooie aan de kaartenactie is dat jongeren ook in deze tijd iets voor een ander kunnen betekenen en iemand een hart onder de riem kunnen steken. In de kaart kan iedereen zijn of haar creativiteit kwijt om er écht een kunstwerk van te maken (zie onderstaand voorbeeld). 

Update!

Er is een overweldigend aantal reacties binnengekomen. Wij zijn hier super blij mee! Op dit moment weten wij zeker dat het samen gaat lukken. Daarom hebben wij de inschrijving gesloten. Bedankt!

Samen zorgen voor de mensen, altijd voor de mensen.

 

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8