Schrijf een kaartje voor een ander!

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Wij gaan ook dit jaar weer de uitdaging aan: ruim 2.800 handgeschreven kerstkaarten. Ditmaal in samenwerking met InteractContour en net als de voorgaande jaren samen met Challenge-Up.

We doen dit samen met diverse scholen, maar we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Lijkt het je leuk om een kaartje voor een ander te schrijven (tekenen, kleuren, schilderen, rijmen: alles mag)? Geef je dan op via het onderstaande formulier! Een leuke activiteit met het gezin op een druiligere zondagmiddag! Omdat het logistiek altijd een uitdaging is, hebben we een minimaal aantal kaarten ingesteld.

Leuk dat jij de uitdaging met ons aangaat! Challenge-Up zal nadat jij je hebt opgegeven, contact met je opnemen.

#Samentegeneenzaamheid

De kleine dingen in het leven, kunnen zorgen voor het grote verschil. Bijvoorbeeld een kaart ontvangen. Met deze actie willen we tevens aandacht vragen voor eenzaamheid onder ouderen.  Helaas zijn er in Nederland ruim 1 miljoen eenzame ouderen. Dat is een kwart van alle ouderen in Nederland. Ongeveer 200.000 ouderen zijn zelfs helemaal alleen met de feestdagen.

Tegenactie: een kaartje voor jongeren

Dit jaar draaien we actie om. Vanuit Woonzorg Flevoland worden er door cliënten en bewoners ook kaarten voor jongeren gemaakt. Eenzaamheid komt namelijk voor onder alle leeftijdscategorieën. Helaas zijn er ook genoeg jongeren die niet vaak een kaartje ontvangen.

Ja, ik ga de uitdaging met jullie aan!

  Meer lezen

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

  Geef uw waardering zodat wij onze zorg
  nog beter kunnen maken.

  8