Doe mee met onze online sportlessen!

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Bewegen in een tijd vol beperkingen is een extra uitdaging. Er zijn afgelopen weken gelukkig weer heel wat versoepelingen doorgevoerd, maar we leven nog niet in een normale situatie. Daarom bieden wij een extra steuntje in de rug met een reeks gratis online sportlessen. De lessen zijn speciaal gemaakt voor thuiszorgcliënten, maar uiteraard kan iedereen meedoen!

Leefstijlcoach Gerjan Gosselink van Topfit Fysiotherapie en yogadocente Lobke Brouwer van Gezonde Wijkaanpak zijn gespecialiseerd in sport en beweging voor diverse doelgroepen en zetten zich voor Woonzorg Flevoland in om met name thuiszorg cliënten te enthousiasmeren. Veelal ging de aandacht afgelopen weken uit naar de woonzorglocaties en daarom wilden wij speciaal iets voor de mensen thuis doen. Ook voor hen is het een moeilijke tijd vol beperkingen geweest en in beweging blijven is dan alles behalve vanzelfsprekend.

De lessen omvatten simpel uitvoerbare oefeningen, gericht op kracht en ontspanning, die iedereen kan uitvoeren, zowel zittend als staand. Uiteraard kunnen andere belangstellenden ook meedoen, de video’s zijn voor iedereen beschikbaar en kunnen naar behoefte worden herhaald.

Bekijk de video’s hieronder! De lessen worden ook aangeboden op onze Facebook– en YouTube pagina. En voor meer informatie over dit initiatief, beluister hier het radio-interview met Omroep Flevoland!

Sportles 1

Sportles 2

Sportles 3

 

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering