Start bouw Vergeten Landleven

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Start bouw Vergeten Landleven

John Bos, bestuurder Woonzorg Flevoland, luidde vanmiddag samen met Janneke Sparreboom, wethouder, de start in voor de bouw van een creatief en onderscheidend concept van Woonzorg Flevoland: Vergeten Landleven.

Kleinschalige woonzorglocatie

Vergeten Landleven is voor deze regio een unieke kleinschalige woonzorglocatie in een landelijke omgeving voor mensen met dementie. Het bestaat uit twee groepswoningen met ieder zeven appartementen. Op het ruime erf kunnen bewoners helpen met de verzorging van de dieren en planten en recreëren in de belevingsgerichte tuin. Woonzorg Flevoland biedt met Vergeten Landleven een veilige woonomgeving waar alle zorg, begeleiding en behandeling 24 uur per dag aanwezig is.

Langer zelfstandig wonen met dementie

Vergeten Landleven is voor mensen met dementie die niet langer zelfstandig kunnen wonen en 24 uur per dag begeleiding en zorg nodig hebben. Het is een ideale plek voor mensen die houden van het landelijke leven of die behoefte hebben aan veel bewegingsruimte en activiteiten. Het bijzondere van Vergeten Landleven is dat de bewoners ook in de laatste levensfase in Vergeten Landleven kunnen blijven wonen.

Voor meer informatie over Vergeten Landleven kunt u contact opnemen met Carolien de Wit. Wilt u meer informatie over de zorgmogelijkheden van Vergeten Landleven, dan kunt u contact opnemen met onze casemanager via (0320) 229 173 of via casemanager@woonzorgflevo.nl 

Vergeten Landleven Woonzorg Flevoland

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8