Strategisch Innovatie-adviseur Marco bij Omroep Flevoland

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Strategisch Innovatie-adviseur Marco Seldentuis heeft in een uitzending van Omroep Flevoland over het nut van zorgtechnologie verteld. Hij legde daarbij uit hoe Woonzorg Flevoland E-health inzet als aanvulling op de zorg. Er komen (in Flevoland) namelijk steeds meer mensen bij die hulp nodig hebben. Daarnaast is er een tekort aan zorgpersoneel, en dit tekort blijft groeien. Zorgtechnologie is een middel om zorg te blijven leveren, met dezelfde hoeveelheid personeel.

De beste zorg, nu en in de toekomst
Woonzorg Flevoland wil alle cliënten de beste zorg leveren. Ook in de toekomst. Om cliënten te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, hen daarbij de regie te geven en mantelzorgers te ontlasten, zet Woonzorg Flevoland digitale zorg in. Met behulp van de digitale thuiszorg ondersteunt Woonzorg Flevoland cliënten op het gebied van meten en monitoren, aandacht en preventie en het activeren van het sociale netwerk. Hierbij richten we ons op kwetsbare ouderen in de thuissituatie met een of meer chronische ziekten zoals hartfalen, diabetes, COPD, dementie, morbide obesitas en/of herstel van COVID-19.

Luister en bekijk de uitzending terug via YouTube:

http://https://youtu.be/HGj3Ejujm9M

 

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering