UPDATE coronavirus: woonzorglocaties gesloten voor bezoek

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. In navolging van het besluit van het kabinet sluiten wij per direct al onze locaties voor bezoekers. Met bezoekers bedoelen wij familie, vrienden en vrijwilligers. Het valt ons zwaar deze maatregel te nemen. Voor onze bewoners maar ook voor de mensen die graag op bezoek zouden willen komen. Voor allen is dit een ingrijpend besluit. In deze ingewikkelde situatie zoeken wij steeds naar het goede evenwicht tussen bescherming van de bewoners en de medewerkers enerzijds en het welzijn en de juiste kwaliteit van zorg voor de bewoners anderzijds. Familieleden en naasten worden zo snel mogelijk middels een brief geïnformeerd over de gevolgen van de sluiting.

De maatregelen worden aangepast als de berichtgeving uit de rijksoverheid daar aanleiding toe geeft. Vanaf vandaag vindt u alle informatie over het coronavirus en hoe wij hier als organisatie mee omgaan op onze website. Wij hebben hier een speciale pagina met nieuws over het coronavirus en daarnaast hebben wij een speciale telefoonlijn waar u terecht kunt met uw vragen: 0320 229 225.

Wij vragen uw begrip in deze moeilijke tijd en verzekeren u dat wij er alles aan doen om uw naasten veilig te houden en de juiste zorg te bieden. We werken hard met elkaar om deze crisis, die ook voor ons risico’s mee brengt, te bestrijden.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8