Verpleegkundigen en verzorgenden Woonzorg Flevoland nummer 1 van Nederland!

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Verpleegkundigen en verzorgenden Woonzorg Flevoland nummer 1 van Nederland!

Eind vorig jaar heeft Woonzorg Flevoland de tevredenheid van haar klanten in de woonzorglocaties Hanzeborg en De Uiterton gemeten. De gemiddelde score over de geleverde zorg en dienstverlening is beoordeeld met een zeer ruime 8! Hiermee staan de verpleegkundigen en verzorgenden van Woonzorg Flevoland op de eerste plaats van Nederland!

Opvallend hoge score
De verpleegkundigen en verzorgenden van Woonzorg Flevoland scoren opvallend hoog op het gebied van bejegening en het aanbieden van een zinvolle dagbesteding. Klanten en hun vertegenwoordigers ervaren dat er een goede aansluiting is op hun behoefte en wensen.

Bestuurder John Bos is blij en trots op dit mooie resultaat: “Wij doen er alles aan om het onze klanten en hun familie naar de zin te maken. Het is geweldig als blijkt dat dit door hen ook zo gewaardeerd wordt. Voor onze medewerkers is dit natuurlijk een dik verdiende pluim”.

Klanttevredenheid Woonzorg Flevoland

Het klanttevredenheidsonderzoek is een verplichte tweejaarlijkse meting. Er zijn interviews gehouden (door een onafhankelijke interviewer) met klanten die een lichamelijke aandoening hebben en interviews met de vertegenwoordigers van dementerenden.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8