Viervoudig Prezo goud!

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Viervoudig PREZO Goud voor Thuiszorg Woonzorg Flevoland

Op 1, 2 en 3 maart vond de PREZO audit plaats voor de Thuiszorg van Woonzorg Flevoland. De onderdelen Huishoudelijke Ondersteuning, Ondersteuning Thuis, Dagbesteding en Wijkverpleging zijn voor de derde keer op rij door een auditor van Perspekt getoetst. Alle vier onderdelen hebben het gouden PREZO keurmerk weten te behouden.

Betrokkenheid bij de zorg en welzijn van cliënten

Lydianne Vermeulen, stafmedewerker Kwaliteit en beleid bij Woonzorg Flevoland: “De auditor was onder de indruk van de trots waarmee de professionele medewerkers spreken over Woonzorg Flevoland en van hun betrokkenheid bij de zorg en welzijn van onze cliënten. Het viel de auditor ook op dat onze cliënten zeer tevreden zijn. “Het is de mooiste dag van de week, als mijn hulp komt”. Natuurlijk zijn er ook punten waar we nog op kunnen verbeteren, maar we zijn enorm trots dat we dit met elkaar opnieuw hebben bereikt. Een welverdiend compliment voor alle medewerkers! De komende tijd gaan we met enthousiasme de verbeterpunten oppakken.”

 Over PREZO

PREZO is een landelijk kwaliteitskeurmerk voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap. Dit keurmerk staat voor PRE(staties) in de ZO(rg) en is in het leven geroepen door Actiz, de landelijke koepel van verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorg. Het toekennen van dit keurmerk gebeurt door het onafhankelijk en geaccrediteerd kwaliteitsinstituut Perspekt.

 

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8