Vragen over ouderenzorg?

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Vragen over ouderenzorg? Woonzorg Flevoland lanceert ikhebeenzorgvraag.nl!

Als er zorg nodig is, ontstaan er vaak vragen. Woonzorg Flevoland lanceert ikhebeenzorgvraag.nl, een platform voor iedereen die een vraag heeft rondom de ouderenzorg.

Waarom is dit platform er?

Het ingewikkelde Nederlandse zorgsysteem van deze tijd zorgt voor veel vragen. Zowel zorgvragers (ouderen) als hun naasten maar ook zorgmedewerkers weten vaak niet (meer) hoe de zorg in Nederland in elkaar zit en wat mogelijk is, dit blijkt uit een onderzoek van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ervaren de medewerkers van klantadvies van Woonzorg Flevoland.

Voor wie is ikhebeenzorgvraag.nl?

Ikhebeenzorgvraag.nl is er zowel voor (toekomstige) cliënten, bewoners en familie van die opzoek zijn naar de juiste zorg als ook voor iedereen die in de zorg werkt.

Wat kan ik op ikhebeenzorgvraag.nl?

Op het online platform kan iedereen vragen stellen en staan de antwoorden op de meest gestelde vragen over de ouderenzorg. Indien er meer informatie gewenst is kan de bezoeker van het platform contact opnemen met de ervaren klantadviseurs van Woonzorg Flevoland.

Stel je vragen op ikhebeenzorgvraag

Heb jij vragen over het platform ikhebeenzorgvraag.nl of vragen over de zorg? Stuur dan gerust een bericht naar info@ikhebeenzorgvraag.nl.

Bezoek www.ikhebeenzorgvraag.nl en kijk hoe het jou kan helpen.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8