Samen is toch echt veel leuker!

‘Echt iets betekenen voor een ander’ Dat doen vrijwilligers van Woonzorg Flevoland voor bewoners en cliënten. Als vrijwilliger zorg je voor extra aandacht en draag je bij een een mooie dag. Hiermee neem je een bijzondere en gewaardeerde rol in, in de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënten. Samen met naasten, mantelzorgers en zorgmedewerkers ben je van betekenis. Een mooie ervaring voor jezelf en een aanvulling voor mensen die onze zorg hard nodig hebben.

vrijwilligerswerk

Vrijwilliger Patricia fotografeert met dagbestedingsdeelnemers Karel

Verschillende vormen vrijwilligerswerk
Bij Woonzorg Flevoland kun je kiezen uit veel verschillende vormen van vrijwilligerswerk. Denk aan het ondersteunen/begeleiden of zelf organiseren en begeleiden van activiteiten, ondersteunen bij de zwemclub. Of 1 op 1 bezoeken; samen een kopje koffie drinken, wandelen of fietsen, gezelschap zijn. Wil je liever administratief of technisch ondersteunen? Er is veel mogelijk. Hierbij zoekt de coördinator vrijwilligersbeleid een match met jouw interesses en talenten.

Iedereen is welkom
Iedereen die vanuit een persoonlijke motivatie vrijwilligerswerk wil doen, is van harte welkom. Dit kan bijvoorbeeld vanuit sociale bewogenheid, vanuit een re-integratie vraagstuk, zinvolle bezigheid of om de Nederlandse taal beter te leren. Elke motivatie wordt verwelkomd.

Maatje worden?

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Woonzorg Flevoland of heb je een vraag over een vacature? Neem dan contact op met onze coördinatoren in Almere of Lelystad. Wat jouw wens voor vrijwilligerswerk ook is, zij helpen je graag!

Greet Koelewijn (Lelystad)
gkoelewijn@woonzorgflevoland.nl
06-58084867

vrijwilligers Almere vrijwilligerswerk

Annet Schoffelmeer (Almere)
aschoffelmeer@woonzorgflevoland.nl
06-58084019

Meer informatie

Voor meer informatie, vacatures en verhalen uit de zorg; bekijk onze Werken Bij website!

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering