Website Netwerk Dementie

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Website Netwerk Dementie Flevoland online

Met gepaste trots kondigen wij de nieuwe website aan van het Netwerk Dementie Flevoland. Dit netwerk is een samenwerkingsverband van diverse organisaties in Flevoland die zorg en diensten bieden aan mensen met dementie en hun naasten. Klik op de onderstaande link om de website te bekijken.

Website Netwerk Dementie Flevoland

Informatieve website over dementie

Woonzorg Flevoland heeft hierin sinds twee jaar de regierol. Vanuit deze rol hebben we samen met Extreme Media een website ontwikkeld. Het is een informatieve website voor mensen met dementie en hun naasten, en hun betrokken professionals. Er is de nodige informatie te vinden over de diverse voorzieningen die er zijn rondom dementie. Ook kan online een aanvraag worden gedaan voor begeleiding door een casemanager dementie. Mede door deze website werken we gezamenlijk aan betere (toegang tot) zorg en begeleiding voor mensen met dementie.

Vragen of opmerkingen?

Benieuwd naar de website? Neem gauw een kijkje op www.dementieflevoland.nl en laat ons weten wat je ervan vindt! Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij onze ketenregisseur, Wendela Gort Erbrink. Ze is telefonisch te bereiken via 0320-229229 of per mail via netwerkdementie@woonzorgflevoland.nl.

Website netwerk dementie flevoland

 

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8