Woensdag 24 mei: voorjaarsmarkt Hanzeborg

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Op woensdag 24 mei 2023 staat de Hanzeborg in het teken van de voorjaarsmarkt! Er staan tafels met allerlei creatieve artikelen van bewoners én lokale organisaties. U bent van harte welkom tijdens deze gezellige middag!

Wat is er te zien?

Bewoners van Hanzeborg en collega’s van Woonzorg Flevoland verkopen een scala aan artikelen die zij zelf hebben gemaakt. Ook zijn er diverse lokale organisaties aanwezig. Challenge Up deelt een kraam met Triade, Essies Mode staat met kleding en Oekraïense vluchtelingen in Lelystad verkopen schilderijtjes met zonnebloemen. De tafels staan verspreid in de centrale hal van Hanzeborg en ook mogelijk buiten en boven op de eerste verdieping. Er is genoeg te zien door het brede aanbod!

Komt u gezellig langs?

Locatie: Hanzeborg
Datum en tijd: woensdag 24 mei 2023, vrije inloop tussen 13.30 en 15.30 uur

De voorjaarsmarkt wordt georganiseerd voor familie en vrienden van bewoners en voor andere geïnteresseerden die zin hebben om te struinen langs de kraampjes.

Let op! Houd rekening met mogelijke drukte waardoor het lastig is om langs de tafels te gaan met rolstoel of rollator.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering