Het voormalige kantoorpand aan Plaats 1, gelegen pal naast ’t Lelycentre, wordt herontwikkeld tot betaalbare appartementen voor senioren met een (beginnende) zorgvraag. Het pand krijgt een vriendelijke en aantrekkelijke uitstraling voor zowel bewoners, bezoekers als omwonenden. Op de begane grond komt ruimte voor horeca, winkels of andere algemene voorzieningen. Bewoners kunnen gebruik maken van alle voorzieningen van De Uiterton.

Officiële start bouw zorgappartementen De Lely

Woensdag 23 januari jongstleden was het zover: de officiële start van de bouw vond plaats. Mevrouw Sparreboom (wethouder gemeente Lelystad), John Bos (bestuurder Woonzorg Flevoland) en Peter Schiphorst (directeur Coresta) hebben de sloop van het pand symbolisch voltooid door het omtrekken van de oude gevelpui. Tijdens de start van de bouw werd ook de naam van het project bekend gemaakt. Uit de ruim 30 inzendingen werd de naam ‘De Lely’ gekozen. Mevrouw Van Os, bedenker van de naam, ontving uit handen van Peter Schiphorst een dinercheque. De Lely verwijst enerzijds naar de aansluiting met het Lelycentre, maar heeft ook verbinding met de bloem, zoals in het nieuwe logo te zien is.

Zorgappartementen de Lely

Vragen over De Lely

Heeft u vragen over De Lely? De zorgadviseurs  van Woonzorg Flevoland staan u graag te woord. Samen met de adviseur kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn. Scrol naar beneden en klik op de roze button: klik hier voor zorgadvies. 

 

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8