Maatschappelijk belegger Sonneborgh en Woonzorg Flevoland ontwikkelen samen 38 zorgappartementen in het gebouw aan de Plaats 1 in het Lelycentre: De Lely. De appartementen variëren in grootte en ligging. Zo komen er zowel tweekamer als driekamer appartementen, met een mooi groot balkon. De appartementen zijn geschikt voor alleenstaanden en echtparen/koppels. Het pand krijgt een vriendelijke uitstraling, passend bij de gebiedsvisie van het Lelycentre. Groen, gezellig en aantrekkelijk voor zowel bewoners als bezoekers.

De zorgwoningen zijn bestemd voor ouderen met een (beginnende) zorgvraag. De appartementen worden voor een groot gedeelte sociale huur, maar ook de grotere appartementen die in de vrije sector vallen zullen goed betaalbaar blijven.

Interesse in De Lely

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de bouw en de appartementen van De Lely of wilt u een vraag stellen? Onze zorgadviseurs zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.  De zorgadviseurs zijn telefonisch te bereiken via 0320-229173.

Scrol naar beneden en klik op de button: “interesse in De Lely”, om uw interesse kenbaar te maken. Wij houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Let op! Dit is nog geen officiële inschrijving.

 

De Lely interesse

Ja! Ik word graag op de hoogte gehouden en heb interesse in De Lely.

Klik op de onderstaande link en laat uw gegevens achter.

Interesse in De Lely

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8