Woonzorg Flevoland behoudt 3 sterren

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Woonzorg Flevoland behoudt 3 sterren

Na een intensieve audit mag Woonzorg Flevoland haar 3 sterren van het Waarborgzegel Fixatievrije zorg behouden.

De auditoren van IDé waren onder de indruk van de manier waarop Woonzorg Flevoland omgaat met haar dementerende bewoners. Daarbij merkten zij met name de camouflage op die voor een optimale veiligheid van onze bewoners zorgt én voor een toegankelijke leefomgeving. Tot slot viel hun op dat onze medewerkers erg betrokken en klantgericht zijn.

Keurmerk Woonzorg Flevoland

Het keurmerk geeft aan dat Woonzorg Flevoland zo weinig mogelijk vrijheidsbeperkende maatregelen toepast bij mensen met dementie. Het streven is om mensen zoveel mogelijk te laten bewegen. Woonzorg Flevoland heeft een uitgebreid bewegingsaanbod met onder andere, fietslabyrint (digitale fietstocht), floaten en een actieve wandelclub.

IDé
Innovatiekring Dementie rijkt de waarborgzegels uit aan zorginstellingen die excelleren in de bewegingsvrijheid voor mensen met dementie. Zonder onnodige bureaucratie, maar met het accent op visie, cultuur en nieuwe kansen om bij te dragen aan de levenskwaliteit van mensen met dementie. Iedere drie jaar wordt het keurmerk opnieuw uitgereikt na een positieve beoordeling.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8