Woonzorg Flevoland en de Lelystadse uitdaging

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Woonzorg Flevoland deelt 4 hulpvragen via de Lelystadse uitdaging

De Lelystadse Uitdaging is de ”Sociale verbinder” tussen mensen, maatschappelijke organisaties uit de Lelystadse samenleving en het plaatselijke bedrijfsleven. Iedere maand is Simone Veldt van de Lelystadse Uitdaging in de uitzending van Omroep Flevoland waarin zij een organisatie meeneemt met ene hulpvraag.

Deze maand was John Bos aan de beurt om de hulpvragen van Woonzorg Flevoland bekend te maken. De volgende 4 hulpvragen zijn genoemd:

  1. Wij zoeken buddy’s om eenzaamheid onder ouderen in Lelystad te bestrijden.
  2. In onze woonzorglocaties Hanzeborg en de Uiterton staan 2 wensbomen. In deze bomen hangen (grotere en kleinere) wensen van bewoners. Wij zoeken mensen die deze wensen willen laten uitkomen.
  3. Bedrijven die een maatschappelijk bedrijfsuitje zoeken zijn bij Woonzorg Flevoland aan het juiste adres. Wij zoeken organisaties die hun bedrijfsuitje nuttig willen besteden en dus naast een leuk uitje ook wat voor ouderen willen betekenen.
  4. Onze zorgmedewerkers werken dag in dag uit (en nacht in nacht uit) hard om goede en warme zorg te leveren. Ook hen mogen we niet vergeten! Een attentie of wat extra aandacht wordt zeer gewaardeerd.

 

Geïnteresseerd in het vervullen van een van deze hulpvragen? Stuur een mailtje naar: communicatie@woonzorgflevoland.nl

De uitzending van Omroep Flevoland met John Bos is via deze link terug te luisteren (en bekijken).

 

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8