Woonzorg Flevoland genomineerd voor Beste Leerwerkbedrijf

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Woonzorg Flevoland is genomineerd voor ‘Beste Leerwerkbedrijf’ in de leerwerkverkiezing 2023 van Het Lelystad Akkoord. “Het Lelystad Akkoord was op zoek naar de verborgen pareltjes in de stad en heeft iedereen opgeroepen deze voor te dragen. Meer dan ooit werden bedrijven en talenten voorgedragen.” De genomineerden zijn door de deskundige jury bekend gemaakt.

Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en uitzonderlijke talenten, organiseert het Lelystad Akkoord de Leerwerkverkiezing. “Leerwerkbedrijven mogen trots zijn op hun inspanningen en hun voorbeeldfunctie richting andere bedrijven,” aldus Het Lelystad Akkoord.

Praktijkervaring opdoen
Het Lelystad Akkoord: “De combinatie leren en werken is erg belangrijk voor het behalen van een startkwalificatie om een beroepsopleiding te kunnen volgen. Dit geldt zowel voor bedrijven en werkgevers, als voor leerlingen, de werknemers van de toekomst. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde. Dit kan alleen met de medewerking van (leerwerk)bedrijven.”

Winnaar 23 november bekend
De winnaar van de prijs ‘Beste Leerwerkbedrijf’ wordt donderdag 23 november bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens een diner bij Werkbedrijf Lelystad. Een deskundige jury bepaalt die avond wie met de titel beste Talent en beste Leerwerkbedrijf naar huis gaat.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering