Woonzorg Flevoland organiseert benefietdiner

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

In navolging van het succesvolle benefietdiner dat wij vorig jaar in het kader van ons 20-jarig bestaan organiseerden, gaan wij ook dit jaar weer een benefietdiner verzorgen: Woonzorg Flevoland Tour Culinair. Een unieke culinaire reis langs onze Lelystadse locaties. Op iedere locatie kunt u genieten van een heerlijk gerechtje, bereid door onze eigen chef-koks. Tegelijkertijd kunt u nader kennismaken met onze locaties en het werk dat wij hier doen.

Door deelname aan onze Tour Culinair draagt u bij aan de geldinzamelingsactie voor een activiteit die het welzijn van onze bewoners en thuiszorgcliënten bevordert. Wat deze activiteit gaat worden, is ook voor ons nog een verrassing. Wij hebben nl. via een interne oproep medewerkers gevraagd hierover mee te denken en houden u vanzelfsprekend op de hoogte.

Er zijn verschillende arrangementen:
Arrangement voor 2 personen: € 199,00
Arrangement voor 4 personen: € 299,00
Arrangement voor 6 personen: € 399,00
Arrangement voor 8 personen: € 499,00

Wij hopen van ganser harte dat wij u op 17 oktober vanaf 17.30 uur mogen verwelkomen voor een mooie avond waarmee u tegelijkertijd een financiële bijdrage levert aan het welzijn van onze ouderen. Uw bijdrage biedt een uitgelezen kans om uw organisatie op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten. Als tegenprestatie bieden wij u niet alleen een smakelijke en gezellige avond, maar zullen wij tevens op alle uitingen rondom deze activiteit uw organisatie als deelnemer vermelden.

Mogen wij op uw deelname rekenen? U kunt tot 3 oktober een arrangement reserveren via communicatie@woonzorgflevoland.nl. Bij opgave kunt u doorgeven met om hoeveel personen het gaat. Heeft u vragen over het diner? Neem dan gerust contact op met Patricia van Lingen, Communicatie & PR, via 0320 229 232 of pvanlingen@woonzorgflevoland.nl. Wij zien u graag op 17 oktober!

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8