Woonzorg Flevoland organiseert meet and greet bij zorglocatie Leemwierde

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Woonzorg Flevoland organiseert dinsdag 11 juni voor de nieuwe zorglocatie in Almere Haven een ‘meet and greet’. Verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden krijgen van 14.00 tot 16.00 uur de kans om rond te kijken in de nieuwe, moderne locatie Leemwierde. 

Tijdens de meet & greet krijgen geïnteresseerden een indruk van werken bij zorglocatie Leemwierde (en onze organisatie). In een relaxte, niet-officiële sfeer krijgt je alle informatie waar je naar op zoek bent. Over het vernieuwende zorgconcept, de manier van werken, ondernemende teams, collega’s, sfeer en wat Woonzorg Flevoland doet om jou het werk makkelijk te maken. Loop ook mee met de rondleiding, zodat je ziet of dit de juiste plek voor jou is.

Manager Rumeysa Baran geeft dinsdagmiddag rondleidingen aan bezoekers: “We geven graag in een informele sfeer een beeld over werken bij Leemwierde. Wat is het vernieuwende zorgconcept, de manier van werken, ondernemende teams, collega’s, sfeer en wat Woonzorg Flevoland doet om het werk voor collega’s makkelijk te maken?”

Afwisseling en zorgconcept opbouwen
Bij Leemwierde wonen er mensen met verschillende zorgvragen: lichamelijk en psychogeriatrisch, zoals dementie. “Een mooie uitdaging voor de collega’s, want er is volop afwisseling.” Het nieuwe zorgconcept houdt in: wonen ‘zoals thuis’. De bewoners wonen zoveel mogelijk zelfstandig, met de mensen die thuis ook al betrokken waren. Maar ook met behulp van vrijwilligers en ondersteuning van technologie. En de zorg van de zorgprofessionals van Woonzorg Flevoland. “Ik zoek collega’s die dit nieuwe zorgconcept samen met mij willen opbouwen,” vertelt Baran. “Tijdens de meet and greet vertel ik graag hoe we dit gaan doen en hoe ik de hulp van collega’s hierbij kan gebruiken.”

Ervaringen delen
De aanwezige geïnteresseerden kunnen 11 juni ook in gesprek met de huidige werknemers van Woonzorg Flevoland en hen vragen naar hun ervaringen. De collega’s vertellen alles over werken bij Woonzorg Flevoland, in de wijk, maar ook op de nieuwe locatie. Bij interesse is het mogelijk om een meeloopmoment in te plannen, om zo een beeld te krijgen van werken bij Woonzorg Flevoland en Leemwierde. Maar klikt het van beide kanten, dan is het voor de verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden zelfs mogelijk om met een contract onder de arm naar huis te gaan. Manager Rumeysa: “De meet and greet is vrijblijvend en er komt geen sollicitatiebrief aan te pas. Zo heeft de zorgprofessional op een laagdrempelige manier een nieuwe baan, en wij een nieuwe collega.”

Meer informatie en aanmelden
Ga voor meer informatie over de meet and greet naar de website ‘werken bij Woonzorg Flevoland’. Direct aanmelden kan ook via de aanmeldpagina.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering