Zomers tuinfeest voor 10-jarig jubileum de Bolder

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Een feestelijk versierde binnentuin was donderdag 13 juli het decor van het 10-jarig jubileumfeest voor woonzorglocatie de Bolder in Lelystad. Met live-muziek en ander vermaak voor bewoners en genodigden werd door Woonzorg Flevoland en Kwintes stilgestaan bij een decennia samen zorgen in deze bijzondere omgeving.

De dag startte met een speciaal verwenontbijt voor alle bewoners van de Bolder. Ondanks dat de donkere lucht boven Lelystad een zomerstorm leek te worden, zat de feeststemming er al in de vroege ochtend in. Gelukkig klaarde de lucht op en brak de zon door op het moment dat bestuurder John Bos iedereen feliciteerde met het 10-jarig jubileum. “Ik ben trots op deze locatie en op de samenwerking tussen Woonzorg Flevoland en Kwintes om jullie goede zorg, begeleiding en een fijne woonervaring te bieden. Want daar gaat het om op deze prachtige plek, om jullie woonplezier.”

Onder het genot van koffie en gebak werd samen met bewoner Mario een waterornament met sfeervolle verlichting onthuld. Een gezamenlijke wens van de bewoners om hun geliefde binnentuin nog meer aan te kleden.

Samen toosten

Onder de zelfgemaakte vlaggen van huiskamerbehang uit de begintijd van de Bolder, vulde de tuin zich vanaf de middag met genodigden. Bewoners konden zich nog even laten verwennen met een beautymoment voordat het feest echt begon. Manager Elda Bouwhuis opende de middag door samen met familie, naasten, medewerkers van Woonzorg Flevoland en Kwintes en andere betrokkenen te toosten. Op een decennia samen zorgen en prettig wonen in deze bijzondere locatie.

Met live-muziek van zangeres Angelique, gezellige deuntjes van DJ Mario, een karikaturist voor een vermakelijk portret en foodtrucks met pizza en ijs, werd het een jubileumfeest voor in de boeken.

Unieke woonvorm  
In de Bolder in Lelystad wonen mensen met behoefte aan zowel psychische als lichamelijke zorg en ondersteuning. Hier werken twee zorgorganisaties samen; Woonzorg Flevoland en Kwintes. Bewoners kunnen er rekenen op een complete woonervaring met zorg- en welzijnsdiensten in huis en in de omgeving. Van huishoudelijke ondersteuning, tot verzorging, verpleging en individuele- en groepsbegeleiding. Ook is er een inpandige activiteitencentrum aanwezig: ’t Atelier biedt op verschillende manieren ondersteuning en begeleiding in dagbesteding, zowel voor bewoners als omwonenden.

 

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering