Zondag 15 maart: muzikale middag in de Hanzeborg!

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Na meerdere succesvolle edities wordt dit jaar, in samenwerking met stichting Amare-Consort, wederom een familieconcert georganiseerd in de Hanzeborg. Op zondag 15 maart a.s. om 14.30 uur speelt een groep enthousiaste musici een mooi programma. Woonzorg Flevoland nodigt (buurt) bewoners, familieleden en belangstellenden uit om deze muzikale middag bij te wonen.

Gevarieerde muziek in huiselijke kring

Verschillende muziekstijlen worden ten gehore gebracht: van licht klassiek tot romantisch met composities van o.a. G. Fauré, A. Dvorak en Cl. Debussy.

Het concert wordt verzorgd door musici Piet Verzijde (accordeon), Dorry Hamerslag (klarinet), Peter Ligtermoet (viool) en Lucia Cornelje, Stans en Guido Meisner (piano). In de centrale hal van de Hanzeborg kunnen bezoekers in huiselijke sfeer plaatsnemen voor het “podium”. Maar de mooiste plek om het concert te aanschouwen is misschien wel vanaf het grand café op de eerste verdieping. Na de pauze volgt, onder leiding van Marianne ten Berg, een optreden van muzikale leerlingen van Scholengemeenschap Lelystad. Ook dit onderdeel is inmiddels een vaste traditie geworden.

Toegang en aanmelden

Bewoners van de Hanzeborg krijgen gratis toegang tot het concert en andere belangstellenden betalen 3 euro voor een kaartje. De deuren openen om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden wordt geadviseerd om verzekerd te zijn van een plek. Dit kan tot uiterlijk 9 maart bij de receptie van de Hanzeborg via telefoonnummer 0320 – 229111 of e-mail receptie.a@woonzorgflevoland.nl. Locatie: Hanzeborg, Koningsbergenstraat 201A, 8232 DC Lelystad.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering