Zorg en hulp in Almere

Bent u op zoek naar zorg en hulp in Almere? Woonzorg Flevoland biedt in Almere een breed pakket aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten in de thuissituatie. Goede zorg is voor ons vanzelfsprekend. Onze medewerkers zijn respectvol en flexibel en denken in mogelijkheden. Want zorg draait om mensen.

Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Dat betekent dat wij voortdurend kijken naar wat u nodig heeft, waar uw behoeftes liggen en wat uw wensen zijn. Daar proberen wij tijdig op in te spelen, want we vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Het is onze uitdaging om onze zorg en hulp nog beter te maken en daarbij maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën.

Informatiebrochure

Wij maken u graag wegwijs in de mogelijkheden van Woonzorg Flevoland voor zorg en ondersteuning bij u thuis. Hieronder vindt u de brochure met informatie over onze thuiszorgdiensten in Almere (en Lelystad).

Klik op de afbeelding om de brochure te lezen.

Vragen over zorg in Almere?

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze diensten in Almere. Heeft u vragen of bent u op zoek naar zorgadvies? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. Uw vraag is onze zorg!

Leren van mantelzorgers

Naast onze medewerkers hebben mantelzorgers een belangrijke plaats in onze dienstverlening. Zij weten als geen ander wat de wensen en verlangens van hun naasten zijn. Daar leren wij graag van. Ze zijn een toegevoegde waarde voor onze organisatie.

PREZO keurmerk

Het bieden van kwalitatieve, veilige en verantwoorde zorg en dienstverlening is het uitgangspunt van ons werk. Wij hebben het Gouden PREZO Keurmerk voor onze thuiszorg en het PREZO Care keurmerk voor onze intramurale locaties en wij zijn actief op ZorgkaartNederland waar wij gemiddeld met een 8 worden beoordeeld.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering