Advies en Behandelteam Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Zorgadvies en Behandeldienst Woonzorg Flevoland

U kunt te allen tijde voor advies en behandeling bij ons terecht. Woonzorg Flevoland heeft veel eigen specialisten in huis die veel expertise hebben opgebouwd rondom allerlei zorgvragen.

Complexe zorg voor ouderen

Het Advies & behandelteam van Woonzorg Flevoland bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in complexe zorg voor ouderen. De specialisten ouderengeneeskunde (verpleeghuisartsen),  ergotherapeuten en fysiotherapeuten vormen het behandelteam.

Het Advies & behandelteam wordt bijgestaan door een team van verpleegkundigen die onder andere gespecialiseerd zijn in wondbehandeling en complexe verpleegtechnische handelingen (Medisch Specialistische Verpleegtechnische handelingen, MSVT).

Multidisciplinaire aanpak

Door de multidisciplinaire aanpak van onze zorgadviseurs en de behandeldienst, kunnen we er samen met u voor zorgen dat u zo lang mogelijk het leven kan blijven leiden, zoals u dat wenst. Binnen uw eigen omgeving. Onze zorg kan kortdurend, langdurend, intensief of consultatief zijn en gericht op lichamelijk en/of psychisch welbevinden. Indien er thuiszorg, dagbehandeling of een opname in onze woonzorglocatie nodig is, kunnen wij hierin bemiddelen. Woonzorg Flevoland biedt al deze vormen van zorg en probeert samen met u uw zorgvraag zo goed mogelijk in te vullen.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de professionals binnen het Advies en Behandelteam.

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPati├źntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering