Ergotherapeut in Lelystad

Bent u op zoek naar ergotherapie in Lelystad? Naast ergotherapie voor bewoners van de woonzorglocaties, bieden wij ook ergotherapie aan huis in Lelystad.
Onze ergotherapeuten helpen mensen, jong en oud, met een beperking om zolang mogelijk zelfstandig de dagelijkse activiteiten te kunnen blijven uitvoeren. De ergotherapeut onderzoekt wat u wel en niet kunt en zoekt samen met u naar oplossingen. Zo nodig worden hierbij ook uw naasten betrokken.

Wat kan onze ergotherapeut in Lelystad u bieden?

Als gevolg van een ziekte, een handicap, verkeerde belasting of slijtage kunnen sommige dagelijkse handelingen niet meer zo makkelijk gaan. Denk aan aankleden, eten, boodschappen doen, telefoneren, opstaan, fietsen, autorijden, (huishoudelijk) werk of hobby’s. Een ergotherapeut legt u uit hoe u bepaalde handelingen anders kunt doen en traint u hierin. Daarnaast kan de zorg voor de mantelzorger soms zwaar vallen, de ergotherapeut kan ook aan de mantelzorger adviezen geven, zodat de zorg voor beiden prettig en goed vol te houden blijft. Tijdens de intake worden er samen met u doelen opgesteld. Deze doelen worden op uw wensen afgestemd. Tijdens uw behandeling geeft de ergotherapeut trainingen en adviezen, waarbij ook aanpassingen of hulpmiddelen kunnen worden geadviseerd.

Ergotherapie in Lelystad aanvragen

Wilt u meer informatie over ergotherapie? Of heeft u een specifieke vraag over de diensten van het Advies & behandelteam? Neem dan contact op via secretariaatbehandelteam@woonzorgflevoland.nl of telefonisch via: 0320 – 229 105
U kunt ook voor meer informatie onze factsheet downloaden:
Factsheet ergotherapie

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering