Eerstelijnsverblijf Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Woonzorg Flevoland biedt in Almere Haven een comfortabele en rustige plek om te herstellen en kortdurend extra zorg te ontvangenBijvoorbeeld wanneer het voor u (tijdelijk) niet meer mogelijk of verantwoord is om in uw eigen huis te verblijven. Of wanneer er voor u geen opname in een ziekenhuis of andere zorginstelling met medisch specialistische behandeling beschikbaar is. De zorg op het eerstelijnsverblijf is gericht op uw herstel en daarmee terugkeer naar huis. Wij verwelkomen u graag. 

Op het eerstelijnsverblijf staat er dag en nacht een van team van verzorgenden, verpleegkundigen en een behandeldienst met specialisten voor u klaarDe zorg wordt ingericht met als doel om zo snel mogelijk weer terug te keren naar huis. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u bij terugkeer naar huis nazorg bieden vanuit de andere zorgdiensten van Woonzorg Flevoland. Samen overleggen we de mogelijkheden op basis van uw situatie, wensen en behoeften. 

Impressie en informatie eerstelijnsverblijf Almere Haven 

Klik op de afbeelding om de brochure over het eerstelijnsverblijf te openen.

Samen met uw én onze medisch specialisten 

Tijdens uw verblijf werkt ons team van zorgverleners nauw samen met uw huisarts, de praktijkondersteuner en/of de transferafdeling van het ziekenhuis. Zij kunnen 24 uur per dag advies vragen aan de specialist ouderengeneeskunde van Woonzorg Flevoland. Als u voor uw verblijf op het ELV al thuiszorg ontving, dan blijft uw wijkverpleegkundige betrokken voor het opstellen en monitoren van uw doelen. 

Het eerstelijnsverblijf heeft een eigen behandeldienst die uw voortgang nauwlettend in de gaten houdt. Het team bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen, diëtisten en logopedisten. 

Adres en contact

U vindt ons eerstelijnsverblijf aan de Kerkstraat 98 in Almere haven.

Voor meer informatie over het eerstelijnsverblijf kunt u terecht bij onze zorgadviseurs T. 036 – 52 56 820.

U kunt tevens het contactformulier invullen via de onderstaande button.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8