Eerstelijnsverblijf Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Woonzorg Flevoland heeft binnen locatie Reedewaard (op de eerste verdieping) de deuren geopend van een comfortabele afdeling eerstelijnsverblijf. Ons eerstelijnsverblijf is bedoeld voor mensen die tijdelijk niet meer of niet verantwoord in hun eigen thuissituatie kunnen verblijven, maar voor wie ook geen opname in een ziekenhuis of andere zorginstelling met medisch specialistische behandeling beschikbaar is. De zorg op deze afdeling is gericht op uw herstel en daarmee de terugkeer naar huis.

Op verzoek van uw huisarts of medisch specialist uit het ziekenhuis, kunt u hier tot maximaal 90 dagen verblijven. Krijgt u al thuiszorg, dan komt uw vertrouwde thuiszorgmedewerker op de afdeling eerstelijnsverblijf om u daar de benodigde zorg te geven. Het verblijf op een afdeling eerstelijnsverblijf wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet.

U verblijft bij ons in een ruime kamer met een eigen badkamer. Wij verzorgen tevens drie maaltijden per dag en schenken regelmatig koffie of thee.

Het team op de afdeling eerstelijnsverblijf

Ons team op de afdeling eerstelijnsverblijf is betrokken en staat voor u klaar. Zij doen er alles aan om u en uw naasten te ontzorgen tijdens uw verblijf. U krijgt die begeleiding, verzorging en verpleging die u nodig heeft.

Gedurende uw verblijf overleggen wij met u wanneer u weer terug kunt naar uw eigen huis en wat hiervoor nodig is.

Eerstelijnsverblijf in Almere Haven

Almere Haven zelf biedt voor uw naasten tal van mogelijkheden om een boodschap te doen en even ergens te eten. De prachtige havenkom biedt volop gezelligheid en mooie plekjes aan het water.

Adres en contact

U vindt ons eerstelijnsverblijf aan de Kerkstraat 98 in Almere haven (locatie oude Raadhuis). Voor meer informatie over het eerstelijnsverblijf kunt u terecht bij onze zorgadviseurs T. 036 – 52 56 820. U kunt tevens het contactformulier invullen via de onderstaande button.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8