Individuele Begeleiding Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Een zinvolle daginvulling met Individuele Begeleiding

Vindt u het moeilijk om uw dag zinvol in te vullen? Mist u sociale contacten en heeft u moeite om structuur en regelmaat in uw leven aan te brengen? Dan bieden wij u Individuele Begeleiding in Almere.

Individuele Begeleiding begeleidt u bij het geven van een invulling aan het dagelijks leven. Bijvoorbeeld het organiseren van uw huishouding, het vinden van een zinvolle dagbesteding of het aangaan van sociale contacten. Ook ondersteunt het team u bij het verrichten van praktische handelingen gericht op uw zelfredzaamheid. Wij zijn er voor iedereen van 18 tot 100+ jaar.

Hoe kunt u gebruik maken van Individuele Begeleiding?

Indien u gebruik wilt maken van Individuele Begeleiding Lelystad, dan kunt u zich aanmelden via het sociaal wijkteam. Samen met u en uw netwerk kijken we wat er nodig is om de eigen kracht te versterken, het sociale netwerk te activeren en zo mogelijk professionele ondersteuning af te bouwen.

Dit doen wij ook

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiƫntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering