Verzorging en verpleging thuis Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Bent u op zoek naar thuiszorg in Almere?

Bent u op zoek naar thuiszorg in Almere omdat huishoudelijke ondersteuning niet meer voldoende is? Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, vanwege een chronische ziekte, bij dementie of bij zorg in de laatste levensfase. De medewerkers van Woonzorg Flevoland staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze medewerkers ondersteunen u of uw naaste bijvoorbeeld bij het naar bed gaan of opstaan, douchen/wassen en aankleden, bij eten en drinken, bij het aan- en uittrekken van steunkousen of de toiletgang. Ook voor meer complexe persoonlijke verzorging kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het toedienen van medicijnen, het verzorgen van katheters, stoma’s of sondes.

Wijkverpleging in Almere

Wanneer u thuis verzorging en verpleging van Woonzorg Flevoland krijgt, is de wijkverpleegkundige uw eerste aanspreekpunt. Samen kijken we met u en uw naasten naar wat er nodig is om zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. De wijkverpleegkundige signaleert, adviseert en coördineert alles rondom de zorg en ondersteuning die nodig is. Alle afspraken die met u worden gemaakt, worden vastgelegd in een zorgplan. Uw wijkverpleegkundige werkt, waar nodig, nauw samen met uw medisch specialisten, apotheek, maatschappelijk werker en het sociaal wijkteam in Almere.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor wijkverpleging in Almere? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt binnen 2 werkdagen reactie van onze wijkverpleegkundige. Let op: heeft u een spoedaanvraag? Bel dan direct met met onze zorgadviseurs: 0320-229173.

  Geen directe zorgvraag, maar wel hulp gewenst?

  Heeft u nog geen duidelijke zorg- of hulpvraag, maar voelt u zich bijvoorbeeld eenzaam of bent u op zoek naar mantelzorgondersteuning? Of voelt u zich niet meer veilig alleen thuis? Onze wijkverpleegkundige geeft advies over mogelijkheden en diensten om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. De wijkverpleegkundige komt bij u thuis en onderzoekt samen met u wat de zorgvraag inhoudt. Uw eigen mogelijkheden en die van de mensen in uw omgeving worden daarbij meegenomen.

  Advies- en Behandelteam Woonzorg Flevoland

  Het Advies- en Behandelteam van Woonzorg Flevoland bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in complexe zorg voor ouderen, zoals artsen, psychologen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Door de multidisciplinaire aanpak van ons team, kunnen we er samen met u voor zorgen dat u zo lang mogelijk het leven kan blijven leiden. Binnen uw eigen omgeving, zoals u dat wenst. De zorg die wij leveren kan kortdurend, langdurend, intensief of consultatief zijn en gericht op lichamelijk en/of psychisch welbevinden.

  Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met onze zorgadviseurs.

  Informatie & advies

  Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

  Klik hier voor zorgadvies

  Informatieblad

  Dit doen wij ook

  Volg ons op social media

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering