Volledig pakket thuis Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Volledig/Modulair Pakket Thuis Almere

Heeft u indicatie voor zorg met verblijf, maar wilt u thuis blijven wonen? Of bent u in afwachting van een appartement in een woonzorglocatie en heeft u dag en nacht zorg nodig? Dan kunt u gebruik maken van het Volledig/Modulair Pakket Thuis Almere.

Volledig Pakket Thuis

Het Volledig Pakket Thuis biedt de voordelen van het zelfstandig wonen in uw eigen vertrouwde omgeving, in combinatie met onderdelen van de complete zorg- en dienstverlening die in woonzorgcentra geboden wordt. U ontvangt thuis persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, maaltijden, zorgalarmering, huishoudelijke ondersteuning en de mogelijkheid voor recreatieve activiteiten. Hoe het pakket er voor u uitziet, hangt af van uw indicatie. Uw behoeften en mogelijkheden staan centraal. Meer weten over de mogelijkheden die Volledig Pakket Thuis biedt? Lees het informatieblad Volledig Pakket Thuis.

Modulair Pakket Thuis

De zorg waar u voor kiest kan om bepaalde redenen niet altijd direct beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld omdat u hebt gekozen voor zorg met verblijf, maar er (nog) geen kamer voor u is. U komt dan mogelijk in aanmerking voor overbruggingszorg in de vorm van Modulair Pakket Thuis. U ontvangt deze zorg thuis, bijvoorbeeld in de vorm van begeleiding, verpleging, verzorging en/of huishoudelijke ondersteuning.

Het Volledig Pakket Thuis en Modulair pakket Thuis vallen binnen de Wet langdurige zorg (Wlz). U betaalt een (lage) eigen bijdrage via het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en eigen vermogen.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Informatieblad

Dit doen wij ook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8