Het in een parkachtige omgeving gelegen Leemwierde heeft 60 ruime studio’s, verschillende huiskamers, grotere verblijfruimtes en binnentuinen. De studio’s zijn uitermate geschikt voor echtparen met een zorgvraag. Het moderne pand met eigentijdse voorzieningen leent zich uitstekend voor een divers zorgaanbod. Wij bieden (complexe) zorg aan mensen met dementie en er komen belevingsgerichte huiskamers. Bovendien bieden wij studio’s aan voor mensen die zelfstandig wonen met somatische en/of psychogeriatrische klachten. Zij krijgen de benodigde zorg vanuit de thuiszorg.

Dagbesteding

Dagbesteding zorgt voor ritme en structuur en het helpt u zelfredzaam te blijven. Wat u vroeger misschien leuk vond om te doen, maar nu zelf niet meer kan, maken wij weer mogelijk. Zelfstandig of met hulp. De invulling van een dag bij ons is afhankelijk van uw wens en die van de andere deelnemers. Wij luisteren naar uw wensen en maken een passend activiteitenprogramma.

Eerstelijnsverblijf

Woonzorglocatie Leemwierde beschikt ook over een eerstelijnsverblijf (ELV). Deze biedt voor maximaal 90 dagen zorg aan mensen die om medische redenen nog niet zelfstandig thuis kunnen zijn. Tijdens deze periode wordt er gewerkt aan het herstel en het weer zelfstandig kunnen uitvoeren van alledaagse dingen.  Zo snel mogelijk terugkeren naar huis staat hierbij centraal.

Faciliteiten & woonzorg voorzieningen

Zorgappartementen

Woonzorglocatie Leemwierde beschikt over 60 ruime zorgappartementen.  Enkele appartementen zijn zeer geschikt voor een tweepersoonshuishouden.

Eerstelijnsverblijf

Een eerstelijnsverblijf (ELV) biedt voor maximaal 90 dagen zorg aan mensen die om medische redenen nog niet zelfstandig thuis kunnen zijn. Tijdens deze periode werken we samen met u aan herstel en het weer zelfstandig kunnen uitvoeren van alledaagse dingen.

Dagbesteding

Dagbesteding zorgt voor ritme en structuur en het helpt u zelfredzaam te blijven. Wat u vroeger misschien leuk vond om te doen, maar nu zelf niet meer kan, maken wij weer mogelijk. Zelfstandig of met hulp. De invulling van een dag bij ons is afhankelijk van uw wens en die van de andere deelnemers.

Woonzorglocatie Leemwierde

Leemwierde 130
1353 LP Almere
036 – 525 68 20
info@woonzorgflevoland.nl

Routeplanner OV-planner

Andere woonlocaties

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering