Zorgalarmering Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Langer zelfstandig blijven wonen met zorgalarmering

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen omgeving. Maar dan wel graag met de zekerheid dat u hulp krijgt als u die plotseling nodig heeft. Die zekerheid wordt u geboden als u gebruik maakt van het arrangement Zorgalarmering van Woonzorg Flevoland.

Zorgalarmering is voor iedereen die de zekerheid van hulp achter de hand wil hebben als de situatie hierom vraagt. Zorgalarmering geeft u en de mensen om u heen een gerust en veilig gevoel.

Wat is zorgalarmering?

Met zorgalarmering kunt u in het geval van plotselinge of onverwachte situaties 24 uur per dag, 7 dagen per week om hulp vragen. Met één druk op de knop kunt u een beroep doen op de hulp van uw familie, mantelzorg, buren of een professionele zorgmedewerker van Woonzorg Flevoland. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts en in het weekend. Hierdoor behoudt u uw zelfstandigheid.

Indien gewenst, kunnen wij u helpen bij het aanvragen van zorgalarmering. Ontvangt u het Volledig Pakket Thuis, dan organiseren wij de zorgalarmering voor u via een collega aanbieder. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie bekijken onze zorgadviseurs met u welke vorm van alarmering het beste bij uw situatie past.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Informatieblad

Dit doen wij ook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering