Zorg- en ondersteuningsdiensten in de wijk

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Bij Woonzorg Flevoland kunt u rekenen op warme en professionele zorg met positieve aandacht voor uw gezondheid, welzijn en behoeften. Bent u op zoek naar zorg en/of ondersteuning bij u thuis? In Almere en Lelystad bieden wij een breed pakket aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten in de thuissituatie. Wij maken u graag wegwijs in de mogelijkheden met onze nieuwe thuiszorgbrochure. 

Huishoudelijke ondersteuning, wijkverpleging, dagbesteding, individuele begeleiding, zorgpakketten of andere ondersteuning. Er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van zorg in en rondom huis. In onderstaande brochure leest u er alles over. Inclusief handige wegwijzer: hoe en waar regel ik welke zorg? Wat heb ik hiervoor nodig (verwijzing/indicatie)? En hoe zit het met kosten en vergoedingen?

Klik op de afbeelding om de brochure digitaal te lezen. Heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij onze zorgadviseurs.

 

Samen zorgen voor mensen

Goede zorg gericht op het behoud van uw zelfstandigheid en eigen regie is voor ons vanzelfsprekend. Hierbij hebben wij aandacht voor wat u in uw leven belangrijk vindt. Zoals het (weer) zelf doen van dagelijkse handelingen. En genieten van voor u betekenisvolle activiteiten.

Als samenleving staan we voor de opgave om mensen die zorg nodig hebben, goede zorg te kunnen blijven bieden. Het liefst zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving van hun eigen huis. Steun en hulp van mantelzorgers is hierbij onmisbaar. Net als hulp uit uw omgeving, van familie en buren of vrijwilligers. De zorg voor een naaste is waardevol, maar kan ook zwaar zijn. Onze zorgmedewerkers hebben een luisterend oor en aandacht voor mantelzorgers.

Digitale ondersteuning met behulp van zorgtechnologie wordt steeds gebruikelijker. Slimme oplossingen om zelfredzaam te blijven of langer thuis te kunnen blijven wonen. Of om de zorgmedewerker te ondersteunen. Woonzorg Flevoland volgt de ontwikkelingen daarom op de voet. En als digitale ondersteuning een goede rol kan spelen, dan kijken wij samen met u naar wat het beste werkt.Samen zorgen voor mensen. Dat doen wij graag samen met u.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering