Zorg en hulp in Lelystad

Bent u op zoek naar zorg en hulp in Lelystad? Woonzorg Flevoland biedt in Lelystad een breed pakket aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten in de thuissituatie. Goede zorg is voor ons vanzelfsprekend. Onze medewerkers zijn respectvol en flexibel en denken in mogelijkheden. Want zorg draait om mensen.

Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Dat betekent dat wij voortdurend kijken naar wat u nodig heeft, waar uw behoeftes liggen en wat uw wensen zijn. Daar proberen wij tijdig op in te spelen, want we vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Het is onze uitdaging om onze zorg en hulp nog beter te maken en daarbij maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën.

Vragen over zorg in Lelystad?

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze diensten in Lelstad. Heeft u vragen of bent u op zoek naar zorgadvies? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. Uw vraag is onze zorg!

Veilig en verantwoorde zorg

Veilige en verantwoorde zorg vinden wij vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis én gerespecteerd voelt. Het is onze uitdaging om onze zorg en hulp nog beter te maken en af te stemmen op uw wensen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën.

PREZO keurmerk

Het bieden van kwalitatieve, veilige en verantwoorde zorg en dienstverlening is het uitgangspunt van ons werk. Wij hebben het Gouden PREZO Keurmerk voor onze thuiszorg en het PREZO Care keurmerk voor onze intramurale locaties en wij zijn actief op ZorgkaartNederland waar wij gemiddeld met een 8 worden beoordeeld.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering