Zorg en hulp in Lelystad

Woonzorg Flevoland biedt in Lelystad de beste zorg, diensten en welzijnsactiviteiten, zowel aan huis als in eigentijdse woonzorglocaties. Al bijna 40 jaar gaan wij voor de beste zorg, waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten altijd het uitgangspunt zijn. Onze medewerkers zijn respectvol en flexibel en denken altijd in mogelijkheden. Want zorg draait om mensen.

Ons uitgangspunt is bewoners en cliënten zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te laten behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven te laten leiden. Onze medewerkers helpen, verzorgen en ondersteunen waar dat gewenst en nodig is. Naast onze medewerkers hebben mantelzorgers een belangrijke plaats in onze dienstverlening. Zij weten als geen ander wat de wensen en verlangens van hun naasten zijn. Daar leren wij graag van! Ook kunnen wij rekenen op de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Mede door hun inzet zijn tal van activiteiten op onze locaties mogelijk. Zij zijn heel belangrijk voor onze organisatie.

Onderstaand treft u een overzicht aan van al onze diensten en woonzorglocaties. Heeft u vragen over zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar!

 

Veilig en verantwoorde zorg

Veilige en verantwoorde zorg vinden wij vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis én gerespecteerd voelt. Het is onze uitdaging om onze zorg en hulp nog beter te maken en af te stemmen op uw wensen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën.

PREZO keurmerk

Het bieden van kwalitatieve, veilige en verantwoorde zorg en dienstverlening is het uitgangspunt van ons werk. Wij hebben het Gouden PREZO Keurmerk voor onze thuiszorg en het PREZO Care keurmerk voor onze intramurale locaties en wij zijn actief op ZorgkaartNederland waar wij gemiddeld met een 8 worden beoordeeld.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering