Op zoek naar een logopedist in Lelystad?

Het duidelijk maken van uw wensen, uw mening of uw emoties is een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven. Wanneer dit niet meer zo goed lukt, kan onze logopedist in Lelystad u daarbij helpen.

De logopedist is deskundig op het gebied van stoornissen in spraak & taal, mondfuncties, slik problemen, ademhalings- en stemproblemen.

Waar kan onze logopedist u bij helpen?

Als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, bij beginnende dementie of ten gevolge van het normale verouderingsproces kunt u te maken krijgen met belemmeringen in het spreken, het begrijpen, het lezen en schrijven, het horen of het eten en drinken. Onze logopedist onderzoekt, behandelt en begeleidt u als u moeite heeft met communiceren, eten of drinken.

Aanvragen logopedie in Lelystad

Onze zorgadviseurs helpen u graag verder! U kunt het contactformulier invullen of rechtstreeks contact opnemen via  0320-229 173 of via zorgadvies@woonzorgflevoland.nl.

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering