Advies en Behandelteam Woonzorg Flevoland

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Zorgadvies en Behandeldienst Woonzorg Flevoland

Of u nu thuis woont of in een van onze woonzorglocaties, u kunt voor advies en behandeling bij ons terecht. Woonzorg Flevoland heeft veel eigen specialisten in huis die veel expertise hebben opgebouwd rondom allerlei zorgvragen.

Complexe zorg voor ouderen

Het Advies & behandelteam van Woonzorg Flevoland bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in complexe zorg voor ouderen. De specialisten ouderengeneeskunde (verpleeghuisartsen), psychologen, ergotherapeuten en
fysiotherapeuten vormen samen met een logopedist, een diëtist en een muziektherapeut, het behandelteam.

Het Advies & behandelteam wordt bijgestaan door een team van verpleegkundigen die onder andere gespecialiseerd zijn in wondbehandeling en complexe verpleegtechnische handelingen (Medisch Specialistische Verpleegtechnische handelingen, MSVT).

Multidisciplinaire aanpak

Door de multidisciplinaire aanpak van ons Advies & Behandelteam kunnen we er samen met u voor zorgen dat u zo lang mogelijk het leven kan blijven leiden, zoals u dat wenst. Binnen uw eigen omgeving. Onze zorg kan kortdurend, langdurend, intensief of consultatief zijn en gericht op lichamelijk en/of psychisch welbevinden. Indien er thuiszorg, dagbehandeling of een opname in onze woonzorglocatie nodig is, kunnen wij hierin bemiddelen. Woonzorg Flevoland biedt al deze vormen van zorg en probeert samen met u uw zorgvraag zo goed mogelijk in te vullen.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de professionals binnen het Advies en Behandelteam.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering