Dagbehandeling in Lelystad

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Hulp nodig bij het dagelijks functioneren?

Als u hulp nodig heeft bij het dagelijks functioneren en uw zelfredzaamheid dan kunt u gebruik maken van onze Dagbehandeling Lelystad.

Wij bieden u met onze dagbehandeling een vast, gestructureerd en gevarieerd programma. Alle activiteiten zijn specifiek op uw behandeling gericht. Met deze activiteiten proberen wij om onnodige achteruitgang van uw algemene gezondheid te voorkomen. Daarnaast begeleiden wij u bij het verbeteren van praktische handelingen zoals bijvoorbeeld het lopen met een rollator. Bij uw behandeling worden artsen, psychologen, fysio- en ergotherapeuten ingeschakeld als dat nodig is.

Hoe kunt u gebruik maken van de Dagbehandeling Lelystad?

U kunt zich aanmelden via onze zorgadviseurs. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u helpen met het aanvragen van een indicatie.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Informatieblad

Dit doen wij ook

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering