Dagbesteding Lelystad

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Verschillende vormen van dagbesteding

Woonzorg Flevoland biedt verschillende vormen van dagbesteding in Lelystad aan. Speciaal voor mensen die behoefte hebben aan contact of willen deel nemen aan activiteiten. 

De dagbesteding biedt u een prettige invulling van de dag. Het is een mooie manier om met anderen in contact te komen en samen deel te nemen aan verschillende activiteiten. Als u persoonlijke verzorging nodig heeft tijdens de dagbesteding, dan is dat altijd mogelijk. Op werkdagen kunt u gebruik maken van de dagbesteding én in speciale gevallen ook in de weekenden en ’s avonds.

Hoe kunt u gebruik maken van dagbesteding?

Onze zorgadviseurs helpen u graag verder. Meer informatie? Neem contact met ons op via zorgadvies@woonzorgflevoland.nl of bel naar 0320 – 229 173.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Dit doen wij ook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering