Getijde – Een unieke samenwerking

Getijde is een unieke samenwerking tussen woonzorgorganisaties Coloriet en Woonzorg Flevoland en ziekenhuis St Jansdal. Het doel van Getijde is de ouderenzorg toekomstbestendig te houden en kwetsbare ouderen en chronisch zieken de best mogelijke zorg te bieden in Flevoland.

De zorg voor de ouderen in Flevoland kan en moet anders en daarom slaan de drie organisaties, woonzorgorganisatie Coloriet en Woonzorg Flevoland en ziekenhuis St Jansdal, de handen ineen. Getijde is een waardevolle aanvulling op het huidige zorgaanbod en speelt in op de – toekomstige – zorgvraag in de provincie. Door de vergrijzing neemt de zorgvraag en de complexiteit van de zorgvraag de komende jaren enorm toe. Daarbij is het vinden van zorgpersoneel in de provincie een uitdaging die in de toekomst alleen nog maar groter wordt. In het belang van de inwoners en de toegankelijkheid van zorg, is het nodig om zorg goed en efficiënt in te richten.

 

 

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering