Rolstoelauto: de Zonnebloemauto

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

De Zonnebloemauto

Een Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto. Hij is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De auto heeft maximaal vijf zitplaatsen (inclusief chauffeur) en ruimte voor een rolstoel of scootmobiel.

Als je gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel, kun je vaak niet zelf bepalen hoe laat je ergens heen gaat en met wie. De Zonnebloemauto biedt onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid voor mensen met een lichamelijke beperking.

Gebruik maken van de Zonnebloemauto

De uitgifte van de Lelystadse Zonnebloemauto vindt plaats vanuit de Hanzeborg aan Koningsbergenstraat 201A in Lelystad. Hiermee is Woonzorg Flevoland de eerste zorgorganisatie in Nederland die deze dienst aanbiedt. Om als rolstoel- of scootmobielgebruiker de auto te kunnen huren, kan de huurder via de onderstaande link een pas aanvragen. Die pas kost eenmalig 10 euro. Een dag autohuur kost 40 euro. Daarbij zijn de eerste honderd kilometer inbegrepen. Iedere extra kilometer kost 0,20 euro. Alle brandstofkosten zijn exclusief. Reserveren kan ook telefonisch: 088 0016717.

De pas kunt u via de onderstaande link aanvragen.

Pas voor de Zonnebloemauto aanvragen.

Zonnebloemauto - Rolstoelauto

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Dit doen wij ook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8