Verpleeghuis De Uiterton ligt op om de hoek van het overdekte winkelcentrum ’t Lelycentre. De Uiterton is een kleinschalig en huiselijk woonzorgcentrum in Lelystad waarin wonen, zorg en activiteiten samenkomen.

In De Uiterton vindt u zorgappartementen, aanleunwoningen en dagopvang. Voor mensen met dementie zijn er kleinschalige groepswoningen, waar vaste teams van medewerkers de bewoners begeleiden en verzorgen. In verpleeghuis De Uiterton is een kapsalon gevestigd en een gezellig restaurant, waar u dagelijks een warme maaltijd kunt nuttigen. Ook vindt u hier een verkooppunt met een klein assortiment aan levensmiddelen. Iedere dag zijn er activiteiten waar u aan mee kunt doen. Er is voor ieder wat wils!

Eerstelijnsverblijf Lelystad

Ook vindt u in De Uiterton een afdeling Eerstelijnsverblijf. Het Eerstelijnsverblijf is bedoeld voor kwetsbare mensen die tijdelijk niet meer of niet verantwoord in hun eigen thuissituatie kunnen verblijven, maar voor wie ook geen opname in een ziekenhuis of andere zorginstelling met medisch specialistische behandeling beschikbaar is. Wanneer het thuis (even) niet meer gaat, wanneer de mantelzorger wegvalt of wanneer er tijdelijk hoog complexe zorg nodig is, kunt u of uw naaste hier tot maximaal 18 weken verblijven. Krijgt u al thuiszorg, dan kan uw vertrouwde thuiszorgmedewerker daar de benodigde zorg te geven.

Behandeling en extra zorg in Lelystad

Heeft u extra zorg of behandelingen nodig? Ons behandelteam met medisch specialisten en paramedische specialisten zoals psychologen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten bieden u behandelingen op maat, indien dit valt binnen uw indicatie.

Dagbestedingsaanbod / activiteiten

Benieuwd naar de Uiterton?

Kijk dan alvast volledig digitaal rond! Via het onderstaande menu kunt u door het gebouw navigeren. Vergeet vooral de informatiebuttons niet aan te klikken. Hier kunt u lezen wat u precies op de foto ziet.

 

Faciliteiten & woonzorg voorzieningen

Restaurant

Kom en geniet van een vers bereide maaltijd in het restaurant van De Uiterton. De ideale plek om elkaar te ontmoeten.

Kapper

Voor de perfecte coupe hoef je bij De Uiterton niet eens de deur uit. Op de begaande kan je hiervoor bij de kapper terecht.

Winkel en bibliotheek

Zowel de winkel als de bibliotheek hebben een ruim assortiment.

Langdurige zorg

Wanneer u behoefte heeft aan een veilige en beschermde omgeving, kunt u terecht in De Uiterton.

Eerstelijnsverblijf

Op de afdeling eerstelijnsverblijf in De Uiterton bieden we 13 plaatsen aan mensen die bijvoorbeeld kortdurend hoog complexe zorg nodig hebben.

Zorgappartementen

U woont in uw eigen appartement binnen onze woonzorglocatie. Zorg en begeleiding is altijd dichtbij, 24 uur per dag.

Aanleunwoningen

Veilig zelfstandig wonen in een aanleunwoning naast de Uiterton. U bent van harte welkom bij de activiteiten in De Uiterton. Wilt u meer weten, vraag dan de afdeling zorgadvies om informatie.

Kleinschalig wonen

In De Uiterton zijn kleinschalige woningen voor ouderen met dementie. Er zijn in totaal drie kleinschalige groepswoningen voor elk zeven bewoners.

Informatieblad

Uiterton

Marktstraat 1
8224MA Lelystad
0320 - 229 222
info@woonzorgflevoland.nl

Routeplanner OV-planner

Andere woonlocaties

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering