Volledig pakket thuis Lelystad

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Volledig/Modulair Pakket Thuis Lelystad

Heeft u indicatie voor zorg met verblijf, maar wilt u thuis blijven wonen? Of bent u in afwachting van een appartement in een woonzorglocatie en heeft u dag en nacht zorg nodig? Dan kunt u gebruik maken van het Volledig Pakket Thuis Lelystad. Hiermee ervaart u de voordelen van het zelfstandig wonen in uw eigen vertrouwde omgeving, in combinatie met onderdelen van de complete zorg- en dienstverlening die in woonzorgcentra geboden wordt.

Klik op onderstaande afbeelding om de informatiefolder Volledig Pakket Thuis te bekijken.

Modulair Pakket Thuis

De zorg waar u voor kiest kan om bepaalde redenen niet altijd direct beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld omdat u hebt gekozen voor zorg met verblijf, maar er (nog) geen kamer voor u is. Mogelijk komt u dan in aanmerking voor overbruggingszorg in de vorm van Modulair Pakket Thuis. U ontvangt deze zorg bij u thuis, bijvoorbeeld in de vorm van begeleiding, verpleging, verzorging en/of huishoudelijke ondersteuning.

Het Volledig Pakket Thuis en Modulair pakket Thuis vallen binnen de Wet langdurige zorg (Wlz). U betaalt een (lage) eigen bijdrage via het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en eigen vermogen.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Informatieblad

Dit doen wij ook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering