Warme maaltijden Lelystad

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Bij Woonzorg Flevoland bent u aan het juiste adres als u thuis wilt genieten van een lekkere, verse, maaltijd. Met onze warme maaltijdservice in de wijk (in Almere en Lelystad) bent u verzekerd van goed en gezond eten én gemak. Uw maaltijden worden bezorgd. Thuis hoeft u alleen maar te genieten van het eetmoment.

Verse warme maaltijden aan huis

Goede zorg en gezond eten horen bij elkaar. Woonzorg Flevoland heeft een duidelijke visie op het gebied van gezonde voeding. Wij zorgen voor maaltijden die bijdragen aan een vitale en zinvolle dag. Mét de juiste beschermstoffen, bouwstoffen en brandstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid. Daarnaast hebben wij aandacht voor geur, smaak en prikkeling. Eten is namelijk meer dan alleen brandstof voor uw lichaam. Wij laten u graag een maaltijd beleven. Waar mogelijk gebruiken we verse streekproducten of biologische ingrediënten

U kiest uw maaltijden

Onze maaltijden bestaan altijd uit drie gangen: een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

U kiest als volgt:

  • Elke week ontvangt u van ons een menulijst, waaruit u een gewenst menu kiest. U geeft aan hoe vaak en op welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen.
  • Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of halal, of heeft u andere wensen? Daar houden onze koks uiteraard rekening mee.

maaltijden maaltijden voor ouderen maaltijden thuis tafeltje dekje maaltijdbezorging diner thuis lunch thuis maaltijd aan huis maaltijdservice kant en klaar maaltijden warme maaltijd maaltijden bestellen maaltijden aanvragen

De chauffeur brengt de warme maaltijd bij u thuis tussen 17.00 en 19.00 uur. Een voorkeur voor een bezorgtijd opgeven is helaas niet mogelijk.

Meer weten en aanvragen

Wilt u meer informatie over onze warme maaltijdservice en/of dit aanvragen? Wij helpen u graag verder. Bekijk de flyer warme maaltijden in de wijk. U kunt ook terecht bij uw zorgmedewerker of onze zorgadviseurs.

Goed om te weten:

  • Voor informatie over de kosten voor een maaltijd, kunt u terecht bij Zorgadvies Woonzorg Flevoland.
  • Heeft u een Volledig Pakket Thuis? Dan zit de maaltijdenservice standaard in het pakket.
  • De maaltijden in Lelystad worden bereid in de keuken van woonzorglocatie Hanzeborg.
  • De maaltijden in Almere worden bereid door een partner van Woonzorg Flevoland.
  • Vindt u het gezellig om samen met anderen te eten? U bent van harte welkom in de restaurants van woonzorglocaties Hanzeborg en De Uiterton in Lelystad (tip: check vooraf de beschikbaarheid).

maaltijden maaltijden voor ouderen maaltijden thuis tafeltje dekje maaltijdbezorging diner thuis lunch thuis maaltijd aan huis maaltijdservice kant en klaar maaltijden warme maaltijd maaltijden bestellen maaltijden aanvragen

Koken naar behoeften van mensen

U blij maken met onze menu’s vol seizoensgebonden producten uit de regio. Dat is ons streven. Lekker, vertrouwd, gezond, duurzaam en vers bereid eten passend bij een vitale en zinvolle dag. Met de mogelijkheid voor eigen keuzes en toevoegingen van ingrediënten. Chef-kok Ron legt uit!

Voedingsstoffen en smaakbeleving

Beschermstoffen, bouwstoffen en brandstoffen (3 B’s) staan centraal in onze voedingsvisie. Deze hebben we nodig voor een goede gezondheid.  Daarnaast zijn geur, prikkeling en smaak een belangrijk onderdeel van de maaltijdbeleving. Wist u dat mensen voor 80% met de neus proeven? Onze kok Annelies legt uit!

 

 

 

 

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Informatieblad

Dit doen wij ook

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering