Warme maaltijden Lelystad

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Warme maaltijden thuis in Lelystad

Bij Woonzorg Flevoland kunt u genieten van een warme maaltijd thuis, maar ook in één van onze gezellige restaurants. Waar u ook voor kiest, kwaliteit staat voor ons voorop!

Verse maaltijd aan huis

Houdt u van lekker eten en wilt u elke dag genieten van een gezonde maaltijd die vers bereid is? Vindt u het belangrijk dat deze maaltijd warm geleverd wordt en u niet zelf de maaltijd op hoeft te warmen? Dan bent u bij Woonzorg Flevoland aan het goede adres! Wij bieden als enige in Lelystad warme maaltijden aan, waardoor u gelijk kunt genieten. Iedere dag bereiden onze koks een heerlijk bereide maaltijd voor u, maar ook voor uw familie of vrienden. Waar mogelijk gebruiken we verse streekproducten of biologische ingrediënten. Wij bezorgen onze maaltijden graag bij u thuis! Een warme maaltijd kost € 10,35. De bezorgkosten bedragen  € 2,30.

Wilt u ook warme maaltijden ontvangen?

Onze medewerkers van de voedingsdienst helpen u graag. U kunt via telefoonnummer 0320 229 107 bellen voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van maaltijden.
Wij helpen u graag op onderstaande dagen en tijden:

Maandag                            09.00 tot 14.00 uur
Woensdag                          09.00 tot 14.00 uur
Vrijdag                                09.00 tot 15.00 uur

Kom bij de Hanzeborg of De Uiterton eten!

Vindt u het gezellig om samen met anderen te eten? Dan verwelkomen wij u graag in één van onze restaurants.  Zowel ’s middags als ’s avonds serveren wij een 3-gangen menu waarbij u per gang een keuze kunt maken uit verschillende gerechten. Kiest u liever iets van ons à la carte menu of wilt uw bezoek mee eten? Het kan allemaal.

Koken naar behoeften van mensen

U blij maken met onze menu’s vol seizoensgebonden producten uit de regio. Dat is ons streven. Lekker, vertrouwd, gezond, duurzaam en vers bereid eten passend bij een vitale en zinvolle dag. Met de mogelijkheid voor eigen keuzes en toevoegingen van ingrediënten. Chef-kok Ron legt uit!

Voedingsstoffen en smaakbeleving

Beschermstoffen, bouwstoffen en brandstoffen (3 B’s) staan centraal in onze voedingsvisie. Deze hebben we nodig voor een goede gezondheid.  Daarnaast zijn geur, prikkeling en smaak een belangrijk onderdeel van de maaltijdbeleving. Wist u dat mensen voor 80% met de neus proeven? Onze kok Annelies legt uit!

 

 

 

 

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Informatieblad

Dit doen wij ook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering