Warme maaltijden Lelystad

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Warme maaltijden thuis in Lelystad

Bij Woonzorg Flevoland kunt u genieten van een warme maaltijd thuis, maar ook in één van onze gezellige restaurants. Waar u ook voor kiest, kwaliteit staat voor ons voorop!

Verse maaltijd aan huis

Houdt u van lekker eten en wilt u elke dag genieten van een gezonde maaltijd die vers bereid is? Vindt u het belangrijk dat deze maaltijd warm geleverd wordt en u niet zelf de maaltijd op hoeft te warmen? Dan bent u bij Woonzorg Flevoland aan het goede adres! Wij bieden als enige in Lelystad warme maaltijden aan, waardoor u gelijk kunt genieten. Iedere dag bereiden onze koks een heerlijk bereide maaltijd voor u, maar ook voor uw familie of vrienden. Waar mogelijk gebruiken we verse streekproducten of biologische ingrediënten. Wij bezorgen onze maaltijden graag bij u thuis!

Wilt u ook warme maaltijden ontvangen?

Onze medewerkers van het restaurant en het Grand Café helpen u graag. U kunt via telefoonnummer 0320 229 107 op de volgende dagen met hen bellen voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van maaltijden:

Maandag                            09.00 tot 14.00 uur
Woensdag                          09.00 tot 14.00 uur
Vrijdag                                09.00 tot 15.00 uur

Kom bij de Hanzeborg of De Uiterton eten!

Vindt u het gezellig om samen met anderen te eten? Dan verwelkomen wij u graag in één van onze restaurants.  Zowel ’s middags als ’s avonds serveren wij een 3-gangen menu waarbij u per gang een keuze kunt maken uit verschillende gerechten. Kiest u liever iets van ons à la carte menu of wilt uw bezoek mee eten? Het kan allemaal

Kaarslichtdiner Hanzeborg en De Uiterton

Eén keer per maand wordt er in onze restaurants een Kaarslichtdiner georganiseerd. In sfeervol kaarslicht kunt u genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en feestelijk dessert. Vaak is er live pianomuziek aanwezig. Het kaarslichtdiner staat garant voor een echt avondje uit. Klik op de onderstaande link voor meer informatie en reserveringen.

Informatie en reserveren dineren bij kaarslicht

 

warme-maaltijden

Wij brengen uw maaltijd thuis!

 

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Informatieblad

Dit doen wij ook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8