Zorgalarmering Lelystad

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Zekerheid met zorgalarmering in Lelystad

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen omgeving. Maar dan wel graag met de zekerheid dat u hulp krijgt als u die plotseling nodig heeft. Zorgalarmering Lelystad van Woonzorg Flevoland biedt die zekerheid.

Zorgalarmering is voor iedereen die de zekerheid van hulp achter de hand wil hebben als de situatie hierom vraagt. Zorgalarmering geeft u en de mensen om u heen een gerust en veilig gevoel.

Wat is Zorgalarmering?

In het geval van plotselinge of onverwachte situaties, kunt u met Zorgalarmering 24 uur per dag, 7 dagen per week om hulp vragen. Met slechts één druk op de knop roept u de hulp in van uw familie, mantelzorg, buren of een professionele zorgmedewerker van Woonzorg Flevoland. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts en in het weekend. Hierdoor behoudt u uw zelfstandigheid.

Hoe werkt Zorgalarmering?

Met één druk op de knop van uw hals- of polszender, krijgt u direct contact met een medewerker van de zorgcentrale. Afhankelijk van uw abonnementsvorm neemt de zorgcentrale contact op met uw familie, mantelzorger, buren of de zorgmedewerkers van Woonzorg Flevoland. Kiest u voor alarmopvolging door Woonzorg Flevoland? Dan is professionele hulp binnen 15 minuten bij u aanwezig.

Zorgalarmering aanvragen

Woonzorg Flevoland biedt verschillende abonnementsvormen aan. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen krijgt u advies over de abonnementsvorm die het beste bij u past. Wilt u ook Zorgalarmering of wilt u eerst meer informatie? Bel gerust één van onze zorgadviseurs.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Informatieblad

Dit doen wij ook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering