Wanneer u te maken krijgt met zorg, is het logisch dat er vragen ontstaan. Wat heb ik nodig? Wat past bij mij? Wat is er mogelijk? Hoe regel ik dit? En, wat kost het? Het is fijn om op de juiste plek antwoorden en advies te krijgen. Ook wanneer u als mantelzorger te maken krijgt met zorg voor een naaste. Wij helpen u graag verder.

Zorgadvies – wegwijs in mogelijkheden

Het team Zorgadvies van Woonzorg Flevoland staat voor u klaar wanneer u meer wilt weten over ons zorgaanbod. Onze ervaren zorgadviseurs helpen bij het vinden van de juiste zorg en/of ondersteuning bij u thuis of binnen onze woonzorglocaties. Hierbij houden zij rekening met uw wensen en behoeften. Wanneer uw situatie om een combinatie van verschillende diensten vraagt, weten de zorgadviseurs dit goed op elkaar af te stemmen.

Door veranderingen in uw gezondheid kan blijken dat zelfstandig thuis wonen niet meer verantwoord is. Ook dan is Zorgadvies er om u alles te vertellen over wonen in een van onze woonzorglocaties en de hiervoor benodigde indicatie Wet langdurige zorg (Wlz). Zij begeleiden u stap voor stap bij wat er geregeld moet worden. Komt u bij ons wonen, dan zorgt Zorgadvies dat uw zorgbehoeften en voorkeuren bekend zijn bij de betreffende locatie.

Heeft u vragen over de zorg en/of ondersteuning die u al via ons ontvangt? Dan adviseren wij u deze te bespreken met uw zorgmedewerker. Zij zijn al betrokken bij uw situatie en helpen graag verder.

Contact met Zorgadvies

Zorgadvies Woonzorg Flevoland is telefonisch te bereiken op werkdagen tijdens kantooruren. U kunt ook een persoonlijke afspraak maken in Almere of Lelystad. Laat ons weten waar u behoefte aan heeft.

  MantelzorgerCliënt bij Woonzorg FlevolandIk zoek zorg voor mezelfAnders

  WachtlijstenHuishoudelijke OndersteuningZorglocatiesThuiszorg/wijkverplegingOndersteuning thuis/maaltijden/alarmeringInventariserende vraag op toekomstAnders


  Een andere vraag voor Woonzorg Flevoland?

  Geen zorggerelateerde vraag? Vul dan het algemene contactformulier in!

  Volg ons op social media

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering