Zorgappartementen De Lely

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Het voormalige kantoorpand aan Plaats 1, gelegen pal naast ’t Lelycentre, wordt herontwikkeld tot betaalbare appartementen voor senioren met een (beginnende) zorgvraag. Het pand krijgt een vriendelijke en aantrekkelijke uitstraling voor zowel bewoners, bezoekers als omwonenden. Op de begane grond komt ruimte voor horeca, winkels of andere algemene voorzieningen. Bewoners kunnen gebruik maken van alle voorzieningen van De Uiterton. Tevens berichten we over de start van de bouw en de onthulling van de naam van het project.

Let op! Aanmelden kan nog tot en met 1 maart 2019 via de onderstaande link.

Aanmelden De Lely

Start bouw zorgappartementen De Lely

Woensdag 23 januari jongstleden was het zover: de officiële start van de bouw vond plaats. Mevrouw Sparreboom (wethouder gemeente Lelystad), John Bos (bestuurder Woonzorg Flevoland) en Peter Schiphorst (directeur Coresta) hebben de sloop van het pand symbolisch voltooid door het omtrekken van de oude gevelpui. Tijdens de start van de bouw werd ook de naam van het project bekend gemaakt. Uit de ruim 30 inzendingen werd de naam ‘De Lely’ gekozen. Mevrouw Van Os, bedenker van de naam, ontving uit handen van Peter Schiphorst een dinercheque. De Lely verwijst enerzijds naar de aansluiting met het Lelycentre, maar heeft ook verbinding met de bloem, zoals in het nieuwe logo te zien is.

Bouw De Lely Bouw De Lely 1

Overweldigend aantal aanmeldingen voor De Lely

Vanwege de overweldigende belangstelling voor het wonen in De Lely, starten wij binnenkort met de eerste selectieronde. Wij hebben inmiddels zo’n 200 aanmeldingen binnen gekregen voor de 38 beschikbare appartementen. Om de selectie zo eerlijk mogelijk uit te kunnen voeren, zijn wij helaas genoodzaakt om te werken met criteria. Staat u al op de geïnteresseerdenlijst? Dan ontvangt u begin maart een brief met de criteria en een inschrijfformulier.

Aanmelden kan nog tot 1 maart 2019 via de onderstaande link.

Aanmelden De Lely

We vinden het natuurlijk erg fijn dat geïnteresseerden zoveel betrokkenheid tonen rondom dit project en we willen dan ook graag iedereen zoveel mogelijk betrekken bij alle ontwikkelingen door informatie vroeg te delen. In dit vroege stadium informatie delen betekent wel, dat ook voor ons nog niet alles volledig zeker of duidelijk is. Zodra er nieuwe informatie is die we kunnen delen, doen we dat via Facebook en nieuwsbrieven.

Woningtypen De Lely

Sinds de eerste nieuwsbrief laten we u kennismaken met de verschillende woningtypes die in De Lely te vinden zijn. Nu de bouw gestart is, laten we u op de volgende pagina kennismaken met een tweetal studio’s in het pand: R en I.

Zorgappartement Lelystad

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8